Többet érdemelsz egy számlázó programnál

KKV Ügyvitel

KKV Ügyvitel

Ajánlj minket!

2015. július 08. - Hertay Ákos

Az ügyviteli rendszerek piaca nem egyszerű. A kiválasztás a vevők részéről komoly mérlegelést igényel, a kivitelezés pedig számos buktatót rejt. Éppen ezért sok cég halogatja a szoftver cseréjét, még akkor is, amikor már inkább hátráltatja a régi programjuk a munkájukat, mintsem támogatná.

De hol keresnek a váltást fontolgató cégek először, ha elszánják magukat a váltásra? Természetesen a Google-ön. És mivel kevés alkalom nyílik az értékesítésre, a szoftverházak egymás lábán taposnak, a hirdetési liciteket már-már irreális szintekre tornászva. Viszonteladóként ebbe a játékba nem érdemes beszállnom, mert pont azokra kellene licitálnom, akiknek a termékét forgalmazom.

Ezért arra gondoltam, hogy más csatornát keresek, és

azt a pénzt, amit hirdetésre költenék, inkább Neked adom!

 

Mi az ajánlat?


Arra szeretnélek megkérni, hogy járj nyitott fülekkel
és ha az ismerősi körödben -- bárhol az országban, nem csak Budapesten! -- valaki szemlátomást szenved az ügyviteli dolgaitól, például:

- Excelben vagy kockás papíron vezet nyilvántartásokat, amiből nem lehet tudni, hogy ki és mikor nyúlt hozzá utoljára
- a visszatérő hó végi számlázásnál egy egész napra elérhetetlen lesz (pedig elég lenne 2 percre)
- a kollégáival napi több tucat e-mailen keresztül oszt meg információkat, akik emiatt a nap felében csak ezeket szortírozzák érdemi munka helyett
- több rendszert használ párhuzamosan, amik között copy-paste-tel másolgat (mondjuk webáruház és számlázó program között)

akkor hozz össze minket, cserébe minden vevő után

make-money-online.jpg

10% jutalékot fizetek Neked!

 

Mit kell tenned?


Ilyen esetekben csak küldj egy e-mailt, valami ilyesmit:

Szia Ákos,

Most beszéltem egy ismerősömmel, Gipsz Jakabbal, aki a Kapanyélgyártó Kft-nél dolgozik, mint értékesítő. Arról panaszkodott, hogy nem tudja nyomon követni a projektjeit, a végén mindig kockás papíron kell kiszámolnia, mennyire volt az ügy nyereséges. A telefonszáma 20/123-4567. Nyugodtan hivatkozz Rám, már mondtam neki, hogy ismerek valakit, aki ezzel foglalkozik és lehet, hogy megoldást tud nyújtani a problémájára.

Röviden: ajánlás az, amikor tudom, kivel fogok beszélni, hol érem el, és nem lepődik meg, ha felhívom. Nem kell eladnod neki a terméket, az az én dolgom. Ha először inkább megkérdeznéd, hogy "tudunk-e olyat?" akkor pedig nyugodtan hívj fel előtte.

 
Mi után jár ez a 10% és mekkora összeget jelent?


A bevételem két komponensből áll össze: a licenc értékesítéséből és a mellé nyújtott bevezetési szolgáltatásból. Mindkettő után jár Neked a 10%. A licenc ára a választott moduloktól és a felhasználók számától függ, a szolgáltatási díjam pedig a rendszer implementálására és a felhasználók oktatására fordított időtől. Előfordulhat, hogy valaki csak licencet vesz és megoldja a bevezetést önmaga. Egy átlagos, 5-8 fős vállalkozásnál, ha szolgáltatásaimat is igénybe veszik a Neked fizetendő összeg

könnyedén meghaladhatja a 60-70.000 Ft-ot.


N
agyobb cég,
több felhasználós licenc, több oktatás --> több pénz. Mindkettőnknek.


Szerintem ez nem rossz ajánlat egy pár soros e-mail-ért ;)

contact-us-ep_1.jpgAz elérhetőségeimet itt találod


Ha -- érthető módon - először szeretnél velem személyesen megismerkedni és egy pillantást vetni a szoftverre, vagy csak kérdéseid vannak, mielőtt bárhová beajánlanál, örömmel leülök Veled egy kávéra, keress bizalommal!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kkv-ugyvitel.blog.hu/api/trackback/id/tr597093645
süti beállítások módosítása